ADMINISTRARE

Capsule din suc de ovăz verde
Deep Green - Puterea Naturii
Administrare

Adulţi: 1-2 capsule de 3 ori pe zi înainte de mesele principale sau după sfatul medicului. Se administrează 2-3 luni. Se poate relua administrarea după o pauză de o lună.
Copii peste 12 ani: 1 capsulă de 3 ori pe zi înainte de mesele principale sau după sfatul medicului. Se administrează 2-3 luni. Se poate relua administrarea după o pauză de o lună.
Precauţii: în sarcină şi perioada de alăptare, în boala celiacă (tulburări ale sistemului imunitar, declanşate de ingestia glutenului alimentar), ocluzii intestinale, hipersensibilitate laplanta verde de ovăz;
Pot apărea efecte adverse numai la depăşirea dozei zilnice recomandate, anume: disconfort abdominal, flatulenţă, balonări.
La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.

Comanda

Pulbere din ovăz verde
Deep Green – Puterea Naturii
Administrare

Adulţi: 3 g (doza zilnică recomandată) sau o linguriţă de pulbere dizolvată într-un pahar de apă plată sau suc natural (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de 2-3 luni; în 2-3 cure pe an cu câte o lună pauză; 
Copii peste vârsta de 12 ani: 1,5 g (doza zilnică recomandată) sau ½  linguriţă de pulbere dizolvată într-un pahar de apă plată sau suc natural (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 2 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de o lună; în 2 cure pe an cu câte o lună pauză. 
Preparatul nu se dizolvă în apă caldă pentru a nu se inactiva substanţele bioactive prezente. 
Este recomandat ca ultima administrare să fie luată înainte de ora 18,00.
Se poate administra în paralel şi cu tratamentele convenţionale, alopate.
Pentru detoxifiere administrarea produsului se poate începe şi cu doze mai mici (jumătate din doza recomandată), crescute gradual până la doza recomandată  (se împiedică apariţia unor eventuale efecte nedorite).

Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.

Comanda